Digitale pårørendegrupper

Ivareta tilbyr digitale grupper for pårørende berørt av rus. Gruppene våre består av 6-8 deltakere, og er lukket. De digitale pårørendegruppene treffes 6 ganger over et tidsrom på 3 måneder. Som gruppedeltaker vil du treffe andre i samme situasjon som du kan dele erfaringer med, og som sammen kan hjelpe hverandre. Tilbudet er likepersonsbasert og ledes av en gruppeleder med egenerfaring. Hvert møte innledes med et tema, og vi vil blant annet snakke om bekymringer, redsel, sinne, reaksjoner, sorg og skam. Målet er å tilby et gruppetilbud til pårørende, uavhengig av hvor man bor i landet.  

Denne høsten starter Ivareta en ny gruppe. Den digitale pårørendegruppen har oppstart 14.september, og er åpen for deg som er forelder eller foresatt til noen som bruker rusmidler. Møtene vil foregå annenhver torsdag kl.18:30-20:00 på Teams.  

Du er velkommen til en trygg møteplass hvor du kan snakke med andre som vet litt om hva det vil si å være pårørende. Her møtes du med respekt, forståelse og erfaring.   

Ønsker du mer informasjon eller å delta i gruppen? Ta kontakt med oss via påmeldingsskjemaet, så kan vi avtale tid for å snakke litt om tilbudet.  

Tidspunkt
Digital gruppe har oppstart 14.september. Møtene vil foregå annenhver torsdag kl. 18:30-20:00


 
 

 

 

Påmeldingsskjema

Ved påmelding vil vi ta kontakt med deg, og du vil motta en bekreftelse på om det er plass i gruppen.

For å melde deg på, oppgi:  

  • Ditt navn: Fornavn og etternavn 
  • E-post: Din e-post adresse  
  • Emne: Skriv “Digital pårørendegruppe” 
  • Melding: Din pårørende-relasjon