Skap møteplasser

Vil du skape et pusterom for pårørende i din kommune?  

Har du erfaring med å være glad i noen som sliter med rus, og ønsker å bruke egen erfaring til å hjelpe andre? Ivareta søker engasjerte frivillige som ønsker å starte støttegrupper eller annen aktivitet for pårørende i sin kommune. I Ivareta organiseres lokal aktivitet gjennom lokalforeninger og nettverk, og organisasjonen har flere som tilbyr støttegrupper og ulike aktiviteter for pårørende i sin kommune.  Aktiviteter som arrangeres kan for eksempel være gruppemøter, gåturer, yoga, kafebesøk og annet. 

Hvordan organiseres oppgavene? 

Som lokallags- eller nettverksleder i Ivareta får du nødvendig informasjon, opplæring, veiledning og oppfølging. Du står selv fritt til å bestemme hva slags initiativ du ønsker å starte og hvordan det skal organiseres. Våre lokallags- og nettverksledere jobber også med rekruttering i sin kommune, og å søke tilskudd til sitt initiativ. Det arrangeres seminarer årlig hvor du får faglig påfyll og mulighet til å treffe andre engasjerte som du kan dele erfaringer med, og lære av. 

Hvem er du? 

Vi ser etter deg som er 25 år eller eldre, som er god til å lytte, og som selv har erfaring med å være glad i noen som sliter med rus. Du må ha et avklart forhold til egne erfaringer, og et ønske om å bruke egne erfaringer til å hjelpe andre. Det er ønskelig at du har mulighet til å ha en form for aktivitet minst 1 gang i måneden. 

Vil du bli frivillig? 

Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet for å få mer informasjon eller for å melde deg som frivillig.

For å bli kontaktet om det frivillige vervet, oppgi:  

  • Ditt navn: Ditt fornavn og etternavn   
  • E-post: Din e-post adresse  
  • Emne: Skriv hvilket verv du er interessert i
  • Melding: Spørsmål eller kommentarer. Ikke oppgi personopplysninger.