Ivareta Oslo

Det kan hjelpe å snakke med noen.

Ivareta sin lokalforening i Oslo tilbyr pårørendegruppe og individuelle samtaler for deg som er glad i noen som sliter med rus. Det er gratis å benytte seg av tilbudene.  

Pårørendegruppe 

To ganger i måneden arrangerer Ivareta Oslo en pårørendegruppe på Haugenstua. Gjennom deltakelse i gruppen får du mulighet til å treffe andre som vet litt om hva det vil si å være pårørende. I gruppen snakker vi om hvordan vi har det, hva vi kan gjøre og hvordan vi kan få det bedre i hverdagen. Det arrangeres gruppe mandag hver 14.dag, kl.19-21.  

Adresse
Haugestua ressurssenter IPS,
Ole Brums vei 5, 0970 Oslo

Snakk med noen som forstår

I samarbeid med Bydel Alna har Ivareta Oslo startet et nytt tilbud for deg som bor i Oslo og som er glad i noen som har utfordringer med rus. På Verdensrommet i bydel Alna kan du få samtale med noen som forstår hva du står i. Ivareta Oslo er tilgjengelig på Verdensrommet hver tirsdag slik at du kan komme for en samtale, enten du har konkrete spørsmål knyttet til din situasjon, eller du har behov for noen å snakke med. Her blir du møtt med respekt, forståelse og erfaring. 

Du kan ta turen innom på tirsdager mellom kl. 9-15, eller ta kontakt med oss for å avtale tid for en individuell samtale.  

Adresse
Verdensrommet
Trygve Lies plass 1, 1051 Oslo 

Ta kontakt

Ta kontakt med Ivareta Oslo i dag for å delta i gruppe, få mer informasjon om tilbudet, eller avtale tid for en individuell samtale. Ring Kjell Sæthre på 483 81 315 eller ta kontakt på e-post.

Ring oss

Send oss en e-post